طرح امکان سنجي منطقه کشانک آشخانه تصويب شد

به گزارش ميراث آريا(CHTN) به نقل از روابط عمومي ميراث فرهنگي صنايع دستي وگردشگري خراسان شمالي، احمدرضا عفتي سرپرست معاونت عمراني و رئيس کارگروه ميراث فرهنگي صنايع دستي وگردشگري گفت: از نيازهاي اساسي براي جذب گردشگردر استان اطلاع رساني به موقع در مورد مناطق گردشگري است.

وي با اشاره به جاذبه هاي گردشگري دراستان بسياري از مناطق شهرستان مانه وسملقان را براي جذب گردشگر مناسب دانست وخاطرنشان کرد وجود طبيعت سرسبزو اطلاع رساني به موقع و فراهم آوردن زيرساخت هاي گردشگري در خصوص مناطق باعث ماندگاري بيشتر گردشگران خواهد شد.

دبير کارگره ومدير کل ميراث فرهنگي صنايع دستي وگردشگري استان نيز توسعه پايدار گردشگري را در گرو حمايت سرمايه گذاران عنوان کرد و گفت: اهميت فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي مهمترين اصل براي توسعه‌ي اين صنعت و افزايش حمايت‌ها از بخش خصوصي است در نتيجه براي رسيدن به توسعه پايدار در عرصه گردشگري تمام قابليت هاي جامعه بايد بکار گرفته شود.

علي کاظمي ابراز اميدواري کرد در صورتي که اولويت برنامه استان در مناطق نمونه گردشگري در استان مثل درکش،رويين اسفراين،اسپيدان و ... از لحاظ جذب سرمايه گذار وتامين زيرساخت هاي گردشگري انجام شود رونق و توسعه را نيز به تبع آن در ساير مناطق نيز خواهيم داشت.

بنابراين خبر طرح امکان سنجي منطقه گردشگري کشانک از طرح هاي مصوب هيات محترم دولت در سفر دوم رياست جمهوري به استان بود که پس از طرح وبررسي توسط مشاور طرح به لحاظ موقعيت خاص گردشگري وجاذبه هاي بکر وزيبا وامکان ايجاد مکان هاي تفريحي وگردشگري با اکثريت آرا کارگروه بعنوان منطقه گردشگري مصوب شد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1389031838